Elhatároztad, hogy változtatsz az étrendeden?
Beláttad, hogy az egészséges táplálkozással csak jól jársz:
lefogysz, kivirulsz, energikusabb leszel...!?
Oké, de hogyan tovább?
Mit egyél?
Mivel helyettesítsd kenyeret? (kell azt egyáltalán helyettesíteni?)
Mi legyen a reggeli kakaó vagy müzli helyett?
Vadi új recepteket kell megtanulni vagy a régit kell átdolgozni?
A Főzőiskolánkban azt valljuk, hogy edd azt, amihez az ember évmilliókon keresztül hozzászokott,
így a konyhánk alapja a zöldség, gyümölcs, húsok, tojás és magok.
Ezzel nem csak a kilóktól szabadulsz meg gyorsan, koplalás nélkül,
hanem a nyugati táplálkozás okozta betegségektől is
A célunk az, hogy olyan étrendre segítsünk áttérni,
olyan ételeket tanítsunk meg elkészíteni ami tiszta, természetes, ízletes,
glutén-, tej- és cukormentes alapanyagokból készülnek.
Ötleteket adunk, amiket aztán a saját konyhádban is villám tempóban felhasználhatsz!
Segítünk, hogy mit hagyj el és és mit építs be gazdagon az étkezésedbe!
Megtanulod más szemszögből látni a táplálkozást és rájössz, hogy így még spórolhatsz is vele...
A hétköznapi receptektől a teljes ünnepi menüig mindenfélét készítünk!
Nos? Melyik tanfolyam érdekel?
Elhatároztad, hogy változtatsz az étrendeden?
Beláttad, hogy az egészséges táplálkozással csak jól jársz:
lefogysz, kivirulsz, energikusabb leszel...!?
Oké, de hogyan tovább?
Mit egyél?
Mivel helyettesítsd kenyeret? (kell azt egyáltalán helyettesíteni?)
Mi legyen a reggeli kakaó vagy müzli helyett?
Vadi új recepteket kell megtanulni vagy a régit kell átdolgozni?
A Főzőiskolánkban azt valljuk, hogy edd azt, amihez az ember évmilliókon keresztül hozzászokott,
így a konyhánk alapja a zöldség, gyümölcs, húsok, tojás és magok.
Ezzel nem csak a kilóktól szabadulsz meg gyorsan, koplalás nélkül,
hanem a nyugati táplálkozás okozta betegségektől is
A célunk az, hogy olyan étrendre segítsünk áttérni,
olyan ételeket tanítsunk meg elkészíteni ami tiszta, természetes, ízletes,
glutén-, tej- és cukormentes alapanyagokból készülnek.
Ötleteket adunk, amiket aztán a saját konyhádban is villám tempóban felhasználhatsz!
Segítünk, hogy mit hagyj el és és mit építs be gazdagon az étkezésedbe!
Megtanulod más szemszögből látni a táplálkozást és rájössz, hogy így még spórolhatsz is vele...
A hétköznapi receptektől a teljes ünnepi menüig mindenfélét készítünk!
Nos? Melyik tanfolyam érdekel?
MILYEN ALAPANYAGOKAT HASZNÁLUNK?
A Főzőiskolában alapvetően
húsból, halból, tojásból,
magvakból, zöldségekből,
gyümölcsökből, bogyókból sütünk, főzünk változatosan!
Ezekből épül fel a paleolit étrend.
Az olajok közül leginkább az olíva,
a kókusz és az állati zsírok a legjobbak.
Kihagyjuk a hozzáadott adalékanyagokat,
ízfokozókat és az egyetlen fogyasztható ital a víz.
Pontosan mire érdemes odafigyelned?>>
MIÉRT EZEKET AZ ALAPANYAGOKAT HASZNÁLJUK?
A testünk vadászó-gyűjtögető test:
arra van tervezve, hogy fizikai aktivitást végezzünk és
olyat együnk, amire a testünk ki lett találva...
A civilizáció hatására jelentősen
megváltozott az életmódunk, az étkezési szokásunk,
rengeteg szénhidrátot, adalékanyagot fogyasztunk.
Eltávolodotunk a természetes életmódtól,
ami kihat egészségi állapotunkra is
és súlyos árat fizetünk érte!
MILYEN ELŐNYÖD LESZ EZZEL A TÁPLÁLKOZÁSSAL?
A legkedveltebb előnye a koplalás nélküli,
tartós fogyás,
de a kilók olvadásán kívül az
allergiás betegségek,
az emésztőrendszeri betegségek,
a pszichés betegségek,
a cukorbetegség,
a szív- és érrendszeri betegségek,
a daganatos betegségek
(és a listának még messze nincs vége...)
rohamosan javulnak az életmódváltással.
INFORMÁCIÓK A FŐZŐTANFOLYAMRÓL
INFORMÁCIÓK A FŐZŐTANFOLYAMOKRÓL
(ezt érdemes elolvasni)
Kiket várunk?
Szükséges-e valami főzőtudás?
Mit kell vinni?
Mennyibe kerül és hogyan lehet helyet foglalni?
Tovább>>
FŐZŐTANFOLYAM TÍPUSOK
A Főzőtanfolyamokat úgy állítottok össze,
hogy a kezdők, a haladók,
férfiak, nők, sőt a gyerekek is találjanak kedvükre valót.
Tovább>>
FŐZŐTANFOLYAM VEZETŐK
A tanfolyamokat szakácskönyvek szerzői,
bloggerek, szakácsok vezetik, a
kik jól ismerik az egészséges táplálkozás alapjait.
Tanított már nekünk egészséges menüsort Mezei Elmira, Szafi, TücsökBogár Anita, Pocak Panna, Domokos Annamária (PaleoNasi), Herendi-Lengyel Tünde (Primus Cukrászda), Pozsonyi Zsuzsi (Vega to go), Kiss Mona (Mona konyhája)...
FŐZŐTANFOLYAMOK
"Sziasztok!
Őszintén nagyon jól éreztem magam nálatok.
Kicsit szkeptikusan érkeztem, de igazán kellemesen csalódtam :)
Gratulálok ehhez a minőségi szervezéshez.
Ráadásul a társaság is nagyon jó hangulatú, kedves,
helyes emberekből jött össze.
A tanfolyamvezető szimpatikus, nagyon sok, apró
hasznos ötlettel gazdagodtam és több információm
lett a paleózásról.
Semmiképpen nem bántam meg, hogy elmentem
hozzátok és elképzelhető, hogy a jövőben is benevezek
nálatok ilyen programra.
Az biztos, hogy jó híreteket viszem a világba és szívesen
ajánlom ezeket a főzőcskéket másoknak is!"
KÜLÖN RENDEZVÉNYEK A KONYHÁBAN
MOST NEM TUDOK ELMENNI, DE KÉRLEK, KÜLDJETEK ÉRTESÍTÉST A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMRÓL
VIDEÓK A FŐZŐISKOLÁBÓL
Könnyed zene, francia hangulat, egészséges ételek :) Nézd meg, hogyan főzünk mi!
VÁRUNK SZERETETTEL!
Akár megtanulnál tisztán főzni, akár csak kikapcsolódnál!