Fogyás felgyullad


Nikolett Vigyorex6 válaszként erre: Éppen megeheted egyszerre, de napközben az ember a falat kaparná az éhségtől :D Igaz, én általában 10 körül ágyban vagyok, na de reggel korán kelek!

fogyás felgyullad

Egyébként igaz, hogy a fogyás a napi kalória-bevitel fogyás felgyullad is. Vagyis ha ki is hagyod a vacsorát, de napközben normálisan eszel, akkor sem fogsz fogyni. De ha kicsit visszaveszel a napi étkezésekből is, és este nem eszel, annak meglesz az eredménye: fogyás.

fogyás felgyullad

Nekem a 6 után nem evés nem fogyókúra, hanem megszoktam. Nikolett válaszként erre: Ha este eszem, akkor reggel olyan farkaséhséggel kelek, hogy öröm a reggel. Amióta napközben x eszem, eloszva a kcalt, főleg kalóriaszegény, egészséges ételeketakkor ilyenkor este 9-kor már nem vagyok éhes.

fogyás felgyullad

Éhségűző lehet még egy cukor nélküli meleg tea is, vagy egy zöldségleves. Mosolybóka A gyümi a benne található cukor miatt nem tanácsos. De ha azt vesszük, még mindig jobb, mint mondjuk a sült krumpli, és társai: Én is az ubit ajánlanám kefirrel, vagy esetleg igyál egy fehérje turmixot, vízzel elkészítve!

fogyás felgyullad