Fogyás felhasználásra,


fogyás felhasználásra

Hogyan adhatsz le 1 kilót? Heti 1 kg fogyás kalória Tartalom A kalória az energiának egy mértékegysége, amelyet legtöbbször annak mérésére használnak, hogy az emberi test mennyit energiát heti 1 kg fogyás kalória kinyerni az egyes elfogyasztott táplálékokból, így különösen a fogyni vágyók számára van nagy jelentősége. A szervezet a felesleges energiát zsír formájában raktározza.

fogyás felhasználásra

Ahhoz, hogy ezek a készletek felhasználásra kerüljenek, kalóriák hiányát kell megteremteni, melyeket kénytelen lesz a test zsírtartalékokból pótolni. A mennyiség azonban nagyon nem mindegy.

fogyás felhasználásra

Hány kalóriát kell elégetni egy kiló fogyáshoz? Ahhoz, hogy egy kiló zsírként elraktározott energiát felhasználj, fogyás felhasználásra kell hiányoznia, ami elsőre talán nem tűnik soknak, valójában azonban rengeteg.

Gondolj csak bele abba, hogy tíz perc közepes tempójú futás alig több mint kalóriát éget! Ha napi kalóriát viszel be ételekkel, és a kalóriaszükségletedakkor egy nap alatt kalóriát faragtál le, ami heti fél kiló fogyás.

fogyás felhasználásra

Éppen ezért fontos észben tartanod, hogy ha egészséges fogyásra törekszel, akkor nem tűzöl ki irreális célokat. Mivel egy kiló zsír leadásához sok kalóriát kell elégetni, nagyjából heti egy, nagy túlsúly esetén maximum kettő kiló fogyás normális.

fogyás felhasználásra

Lehet, hogy érdekel.