G4 fogyókúra


lefogy beszélgetés kérdések

Üdvözlünk a G4 Fitness megújult honlapján! Külön érdekességnek számít a G4 Fitness Központban található Indoor Cycling terem, mely az országban egyedülálló, 31 db IC7 Tomahawk kerékpárral van felszerelve A Tomahawk IC7 és a Cauch by Color edzőprogram nagyon jó lehetőséget biztosít mind a csoportos- mind pedig a személyi edzésekhez egyaránt.

Így minden alkalommal spinning instruktoraink által zajlanak az órák, akik projektorokon kivetített útvonalakkal g4 fogyókúra színesebbé az edzéseket.

zsírvesztést okozhat az ujjaiban

Emellett külön helyiségek állnak rendelkezésre hatha jóga foglalkozásoknak, küzdősportoknak, önvédelmi oktatásoknak és karate edzéseknek egyaránt. A fitness termen kívül pedig található két ASB fallabda pálya, egy m²-es sportpadlóval borított csarnok, illetve kültéri műfüves futballpálya.

egészséges fogyás elhízott egyének számára

A G4 Fitness 2. A fallabdázni vágyók pedig itt is megtalálják az e célra kialakított két különálló pályát.

5 tipp a sikeres és hatékony fogyáshoz

Míg az egyéni edzés iránt érdeklődőek pedig személyi edzők nyújtanak segítséget egyénre szabott edzésterv alapján. Célunk, tehát, hogy minél szélesebb körben megismertessük a rendszeres mozgás, a sport és az egészséges életmód fontosságát, így fitness termeink a hét minden napján hosszas nyitvatartási idővel látogathatóak.

G4 Fitness Szolgáltató Kft.

fogyni csinál bárány