Holt fogyás. Visszérektől vélemények fogyás. Sikeres fogyás – Fekete Szabina - Holt fogyás


holt fogyás

Június én adja utolsó magyarországi koncertjét a Slayer - Shock! Magazin november by Magazin - Issuu Komoly büntetést kaphat a kamionos, akinek nincs ilyen matricája Nemzeti Sport, Franciaországban a tehergépjárművek vezetőire várhat komoly bírság, ha nem figyelnek oda egy fontos, új rendelkezésre.

holt fogyás

Ez a követelmény azokra a tehergépjárművekre vonatkozik, amelyeknek holt fogyás össztömege túllépi a 3,5 tonnát, és városokban közlekednek. A figyelmeztetés tehát a többieknek szól, kerékpárosoknak, gyalogosoknak, motorosoknak, akik halálos veszélybe kerülhetnek a holttérben.

Ezt olvasva talán elkerülik ezeket a sávokat. Összesen három ilyen matricát kell beszereznie a szállítóknak, jelezve a holttereket a többi közlekedőnek. A jelzések szabvány mérete 25×17 cm, a szabályozás kiterjed a külhonos járművekre is, így a Franciaországba irányuló, vagy áthaladó fuvart szállító tehergépkocsikat, valamint a buszokat is érinti.

holt fogyás

A mulasztásért komoly bírságot róhat ki a francia hatóság, a büntetési tételek euróról, vagyis kb. A hazai kamionosok életéről, mindennapjairól közvetítő YouTube-videós, st22lacika Facebook-oldalán osztott meg információkat egy friss bírságolásról, egy szlovén kollégája eurós csekket kapott.

holt fogyás