Syn fogyás. Az Alli Fogyás Kiegészítők


A 27 éves, liverpooli Jennifer Ginley ben kezdett fogyókúrázni.

Navigation menu

Akkoriban még toldót kellett használnia a biztonsági övéhez a repülőn, és ellentétben a legtöbb lánnyal, arra biztatta a barátját, hogy ne kérje meg a kezét, mert nem akart kövér menyasszony lenni.

Most 61 kiló, férjnél van, és Instagram-oldala közel ezer fogyni vágyót inspirál.

tippek a has lefogyásához telített zsír és fogyás

Jennifer étrendje javarészt kekszekből, csokikból, zsíros ételekből, kínai gyorskajákból és szénsavas üdítőkből állt. Állítása szerint már rengetegszer bukott bele a fogyókúrába, mielőtt sikert ért el.

Az Alli Fogyás Kiegészítők

Ez is azt mutatja, hogy nem szabad feladni. Rájött, hogy tönkretette az egészségét.

hogyan ro fogyni könnyű fx sulli fogyás

Az étrendje rettenetes volt. Syn fogyás soha nem reggelizett, és soha nem készített ebédet magának a munkahelyére. Mindig azt evett, amit éppen talált. Többnyire rendelős vagy gyorsételeken élt.

híres zsírégető ha zsírt eszel, hogy lefogyjon

Úgy véli, a legnagyobb változást a pozitív gondolkodás hozta a fogyókúrájában. De persze az étrendjén is alakított. Sok friss gyümölcsöt és zöldséget iktatott be, napi syn fogyás ötször étkezett, és odafigyelt a mennyiségekre is.

Súlycsökkentő kapszula, 30 kapszula, Visislim Light

Nagy változást hozott az életében, hogy végre a kezébe vette a súlya fölötti kontrollt, és ez a barátjával való kapcsolatát is gyökeresen átalakította. Nem akart kövér menyasszony lenni Régen sokszor jártak el éttermekbe, és a gyorskaja olyan volt nekik, akár egy közös hobbi. Ráadásul Jennifer nem azért rágta a párja fülét, hogy vegye már feleségül, hanem épp ellenkezőleg, mert nem akart oltár elé állni kilósan. Ez is megváltozott, amint elbúcsúzott a túlsúlytól.

Fogyás gyorsan és sikeresen - Fogyókúra tippek

Hihetetlenül jó érzés volt úgy igent mondani neki, hogy közben egy percig sem gondoltam a súlyomra.