Testkarcsúsító eszközök. Cryolipolysis test karcsúsító gép


Leírás ultrashape test karcsúsító gép Az ultrarajzú testkarcsúsító gép egy csúcstechnológiai eszköz, amely tudományosan bizonyítottan szelektíven és azonnal megsemmisíti a zsírsejteket nem invazív módon. Az ultrashape testkarcsúsító testkarcsúsító eszközök egészen más, mint a többi nem invazív testfaragó kezelés, amelyek csak a nyirok anyagcseréjét segítik elő a nyirokelvezetés fokozása érdekében.

testkarcsúsító eszközök

Ezek a kezelések csak csökkentik a zsírsejtek mennyiségét, de nem rombolják és csökkentik a zsírsejtek számát, ezért a hatás rövid és folyamatos kezelést igényel. Az ultrashape testkarcsúsító gép elpusztíthatja a zsírsejteket a kezelés területén és elősegítheti a nyirokcsere anyagcseréjét. A hatás hosszú távú és tartós.

testkarcsúsító eszközök

Ez egy nem invazív célzott in vitro zsíroldó oldat az ultra-invazív UltraShape számára. Nem kell kinyitni, jadenu fogyás a cselekvés elve magas.

Movtech Masszázspisztoly - Elit csomag - Fejek bemutatása

A dinamikus fókuszú ultrahang és a 3D-s zsírkép pozicionálás követése, mint például a GPS navigációs rendszer, pontosan szétzúzhatja a szubkután zúzott zsírsejteket, hogy elérje a zsírsejtek számának csökkentését, különösen a derék és a has, a comb makacs és más részei számára a zsír. Teljesen nem invazív, fájdalommentes és nem gyógyuló megoldást nyújt azoknak a betegeknek, akik csökkenteni akarják a test kerületüket és megformálják a test alakjukat.

Cryolipolysis test karcsúsító gép Hőgumi lipolízis technológia A termikus sokkú lipolízist termikus kontrasztos lipolízisnek is nevezik, amely két különféle jelenséget Cryolipolysis és Hyperthermia kombinált. A célterületet hevítés - hűtés-melegítés hármas termikus sokkkal kezeljük, amelyet meghatározott időtartamra alkalmazunk, az ily módon finomított automatizált szoftver segítségével. Ugyanakkor a Zsculptor biztosítja a gyorsabb kezelési időt 35 perc és jobban kezelt eredményeket érhet el, kb.

Ultrashape zsírkarcsúsító gépelmélet Az UltraShape Power rendszer úgy működik, testkarcsúsító eszközök fókuszált ultrahangos energia akusztikus hullámait bocsátja ki, amelyek a bőr alatt zárt fokális térfogattá konvergálnak, ezáltal csak a szubkután zsírt célozzák meg szabályozott mélységben. A hagyományos ultrahangos technológiával ellentétben az UltraShape Power energiája pulzáló ultrahangot továbbít, lehetővé téve a hőmérséklet-emelkedés vezérlését.

testkarcsúsító eszközök